maandag 30 augustus 2010

Opnieuw Nederlandse Titel voor ploeggenoot van Jinstal-BCT

In Hallum heeft Peter het ONK op zijn naam geschreven. In de Beloftenwedstrijd over 60 kilometer ontstond er al in de eerste ronde van 30 kilometer een kopgroep van ongeveer vijftien rijders. In de laatste ronde bleven er al snel vier over met daarbij beide Nauta’s. Met nog tien kilometer te rijden liet Frederik zijn broer rijden, net zoals de andere twee mannen.

Peter zet alles op alles en met de wind pal tegen nadert hij Hallum. Met ongeveer een minuut voorsprong komt Peter solo over de eindstreep. Peter ziet vervolgens zijn broer Frederik de sprint winnen van de groep achtervolgers. Een schitterende één-twee van de gebroeders.

Kampioenen-hallum400.jpg“De afgelopen weken hebben we diverse keren in Hallum getraind en dan is het schitterend dat dit het resultaat is” aldus de kersverse winnaar. Peter (rechts op foto) won al eens eerder in Hallum, maar deze overwinning was toch wel de mooiste.

’s avonds in Bolsward werd het groot feest. Er werd spontaan een rondtoer door de stad georganiseerd. Na de toer bleef het nog lang gezellig in huize Nauta.

rondtoer bolsward.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten