zondag 8 augustus 2010

Schaatsteam Jinstal -BCT seizoen 2010-2011


Na het vertrek van Jochem Uithoven en Jaap Smit is het team van Jinstal-BCT inmiddels compleet en volop in training. Zoals u reeds al heeft kunnen lezen komen Frederik Nauta en Jan van Loon het team versterken.
Nauta komt over van de B-rijders. Van Loon reed het afgelopen seizoen voor Adformate.
BCT-Jinstal heeft de schaatsploeg voor volgend schaatsseizoen rond. De ploeg uit Twente heeft de winnaar van de Marathon Cup bij de B-rijders Frederik Nauta en Jan van Loon gecontracteerd.
Naast Nauta en Van Loon rijden ook Melvin van Zanten, Douwe Bierma en Peter Nauta voor de Bouw-ploeg.

Frederik Nauta reed vorig jaar in de Eerste Divisie een zeer sterk seizoen. Nauta won het klassement met meer dan honderd punten voorsprong op de nummer twee Rick Smit. Nauta is zeer uitgelaten over zijn nieuwe ploeg. “Het is fantastisch om volgend jaar tussen de grote mannen te rijden, ik kijk er enorm naar uit”.

Jan van Loon komt over van de Adformatie-ploeg. Van loon maakte vorig jaar een teleurstellend seizoen door en hoopt volgend seizoen bij BCT-Jinstal weer zijn oude niveau te halen. “Ik heb het afgelopen seizoen steeds gesukkeld met mijn gezondheid, dat is nu goed, dus hoop dat ik volgend schaatsseizoen weer voorin meerijdt.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten